Налаштування акаунта живуть у застосунку. Тут можна запросити посилання для входу, яке відкриє застосунок, або почати експорт даних чи видалення акаунта. Спершу ми надішлемо лист із підтвердженням.
Видалення акаунта прибирає зв'язки сім'ї й кола, ключі та зашифровані записи після затримки 7 днів. Записи, якими ви ділились із колом, зникають і для них.